PiC 2016-17 – 1300€ de solidaritat amb les persones refugiades

Entrada compartida per Minyons escoltes i guies St. Jordi de Catalunya Agrupament escola i guia Arrels

Després d’un curs molt intens els Pioners i Caravel·les del 2016-2017 van realitzar diversos actes per tal de recollir donatius per ajudar a les persones refugiades.

Actes com una caminada, el mercat del trasto, cinema a la fresca, entre d’altres. Un projecte que els nois i  noies van proposar, escollir i tirar endavant amb èxit. I ara toca celebrar-lo, perquè després de tots els esforços i la gran rebuda per part de famílies, amics i coneguts hem aconseguit reunir mil tres-cents euros.

Aquests diners s’han donat al projecte Maydayterraneo impulsat per PROEM-AID i SMH, podeu descobrir-ho tot i més en el següent enllaç: Projecte Maydayterraneo

Volem donar-vos les gràcies a totes les persones que vau venir a caminar, comprar una cosa a la nostra parada, portar algun trasto o vau venir a mirar la peli al cau! Moltíssimes gràcies a tots i totes, res d’això seria possible sense vosaltres.

I moltes gràcies als Pioners i Caravel·les per demostrar que els nois i noies es preocupen, s’interessen i es mouen per les altres persones. Amb ells i elles tenim a la vista un gran futur!

Sempre a punt!

1300 euros destinats a Maydayterraneo