35è Aniversari de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu

Entrada compartida per Església Evangèlica Baptista de Manlleu

L’Església Evangèlica Baptista de Manlleu compleix 35 anys aquest 2017 essent la primera comunitat protestant a constituir-se a la comarca d’Osona. Per aquest motiu, hi ha previst una sèrie d’activitats fins a desembre per celebrar-ho. Tindrem concretament la celebració dels 35 anys el proper 29 d’octubre. 35 anys no es compleixen tots els anys i, per això,  nosaltres volem celebrar-los com es mereix. A més a més, aquest any també hi ha una altra efemèride molt important. Es tracta dels 500 anys des que Luter va impulsar la Reforma Protestant fet que suposarà una doble celebració.

El 35è Aniversari tindrà un acte central el diumenge 29 d’octubre a les 18.00 hores amb la participació especial de la Coral de l’Església Baptista de Sabadell. Serà també un dia de portes obertes amb una exposició fotofràfica a partir de les 10.30h hores. (De regal el llibre: “Cinc-cent anys de cristianisme protestant”)

Cartell 35 anys

L’Església Evangèlica Baptista de Manlleu és una comunitat de cristians amb la intenció de viure de manera compromesa l’evangeli i proclamar el seu missatge alliberador en el nostre context humà, social i contemporani. L’Esglèsia Evangèlica Baptista té les seves arrels en el cristianisme que va fundar Jesucrist i els seus apòstols,  en els diferents moviments reformistes a la història de l’església i en la reforma protestant del s. XVI.

La comunitat va néixer fa 35 anys a Manlleu, gracies a l’esforç del cristians que formaven l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta motivats per donar a conèixer el missatge de l’evangeli i viure’l  de manera compromesa i coherent segons els principis de la reforma protestant.

Durant aquest temps,  l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu ha representat una forma alternativa d’entendre i viure el cristianisme des d’una relació amb Jesús sincera i una reflexió constant del text bíblic.

Avui en dia,  la nostra església segueix treballant de manera compromesa i respectuosa per ser una comunitat de deixebles a disposició de totes les persones i col·lectius de la ciutat de Manlleu i mostrar Déu i el seu missatge per aquest món reflexat a la Bíblia.

Aquest any també hi haurà un culte de batejos el 12 de novembre i un concert solidari de Gospel el 2 de desembre amb la participació del Cor Alegria de Figueres. 

Us hi esperem!