L’Església Evangèlica Baptista recull material escolar per als refugiats de Diavata

Entrada compartida per Església Evangèlica Baptista de Manlleu

Material escolar concret, que haurà de ser nou.

L’ONG Rebost Solidari de Cerdanyola ens ha fet arribar una petició de col·laboració per fer possible que uns 100 nens i nenes, que estan en un camp de refugiats a prop de Tessalònica (Diavata), puguin tenir material i mobiliari suficient per poder anar a l’escola.

Cartell Refugiats

De moment es disposa de l’espai per l’escola però ara entre tots nosaltres l’hem d’equipar. Des-de l’Església Evangélica Baptista de Manlleu sortiràn unes 60 cadiras aquest dimarts 7 de juny però la campanya a Manlleu recull aquest material: llapis, llibretes, gomes, maquinetes, bolígrafs, colors i retoladors.

Ens podeu ajudar a equipar l’escola i fer possible que l’educació també arribi als nens i nenes que estan al camp de refugiats? Doncs us demanen que us organitzeu a la vostra AMPA, a la vostra escola o entitat.

Data límit per la recollida a Manlleu: 15 de juny de 2016. Penseu què ho hem d’organitzar tot perquè l’última setmana de juny tot el material pugui viatjar cap a Diavata (Tessalònica) El horari de recollida a Manlleu és de 10-12h. matí i 17-19h. tarda de dilluns a divendres al carrer Montseny 6, Manlleu. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!!

Contacte: eebmanlleu@gmail.com