L’ARBRE DE NADAL RECICLAT DE ELS PICAROLS, EXPOSAT A LA PLAÇA

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols


Per segon any consecutiu l’AMPA de l’Escola Bressol Els Picarols participem a la mostra d’arbres de Nadal reciclats que organitza l’Ajuntament de Manlleu. Del  15 de desembre al 7 de gener, i coincidint amb les activitats del Badanadal, tots els arbres estaran exposats a les voltes de la plaça Fra Bernadí.


L’arbre de Els Picarols d’aquest any s’ha elaborat a partir de dues fulloles verdes tallades en forma d’avet nadalenc i encaixades l’una amb l’altra. Per una banda, els infants i educadores van decorar les fustes amb pintura de mans (i peus). Per l’altra, la decoració s’ha complementat amb el material reciclat o natural que les famílies han dut a l’escola a petició de l’AMPA: pinyes del bosc per la base i les arestes de l’arbre i càpsules de cafè Nespresso i brics retallats en forma d’àngel, cor, estrella o campana per a les guirnaldes.


La participació de l’AMPA a la mostra d’arbres reciclats entronca de ple amb la voluntat de respecte a l’entorn de Els Picarols, que aquest desembre ha format part de la primera fornada d’escoles bressol catalanes que obtenen la certificació d’escola verda.