FORMACIÓ PER A LES ENTITATS I ASSOCIACIONS DE MANLLEU: QUÈ HEM DE SABER PER AFRONTAR LES REFORMES COMPTABLES I FISCALS QUE AFECTEN LES ENTITATS

Les entitats i associacions sense ànim de lucre estan vivint els canvis que des d’aquest any exigeix la nova Llei sobre l’Impost de Societats.

Aquesta situació fa que s’obrin dubtes i preguntes que no són fàcils de resoldre. Per ajudar a entendre i ajustar aquests canvis a les entitats i associacions de Manlleu, des de l’Àrea de Servei a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, s’ha programat l’acció formativa Què hem de saber per afrontar les reformes comptables i fiscals que afecten les entitats, que es començarà a finals d’abril.

La formació es farà un dia a la setmana, encara per determinar, i tindrà 2 sessions teòriques que ajudaran a analitzar les característiques de cada entitat i determinar les obligacions que tenen i com es concreten i les entitats que vulguin podran continuar fent 6 sessions per posar en pràctica la comptabilitat i la gestió fiscal.

Les entitats que estiguin interessades a fer aquesta formació s’han de posar en contacte amb Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu. Tel. 93 851 55 93, correu electrònic  serveispersonals@manlleu.cat