UNA PLANTADA D’ARBRES AL DOLCET OBRE LA SETMANA AMBIENTAL DE MANLLEU

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

La Setmana Ambiental de Manlleu arrencarà aquest dissabte amb una plantada d’arbres de ribera a la platja del Dolcet. L’activitat començarà a dos quarts d’11 i està oberta a tothom, tant infants com adults. Al llarg de tot el matí està previst que es plantin més de 80 arbres. 
Per participar a la plantada es recomana portar calçat còmode, així com esmorzar. També se suggereix a aquell que en tingui ganes, que es desplacin fins el Dolcet fent una petita excursió a peu o en bicicleta. 
La Setmana Ambiental, que s’allargarà fins el 24 de març amb tot tipus d’activitats, l’organitza el servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manlleu junt amb el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – Museu del Ter, encara que les activitats es duen a terme amb la col·laboració d’un gran nombre d’associacions i entitats. En el cas de la plantada d’arbres, hi participen directament la Xarxampa del Pla Educatiu d’Entorn (activitat liderada per l’AMPA de l’escola Quatre Vents) i els alumnes del PQPI-PTT de jardineria de Manlleu.