Un centenar de persones, representants d’entitats, assisteixen a la sessió formativa sobre novetats fiscals, laborals i comptables per a entitats i associacions

FOTOGRAFIA SESSIÓ INFORMATIVA

Ahir dilluns, dia 16 de març, es va fer la sessió informativa “Novetats fiscals, laborals i comptables per a les entitats de Manlleu i sense finalitats de lucre”, organitzada per l’Ajuntament de Manlleu.

La sessió va anar a càrrec de Roger Santiago, de Gestió de Fundacions i Associacions, SL, L’assessoria  de les entitats, qui va explicar els canvis que a partir d’ara afecten a entitats i associacions a nivell fiscal, laboral i comptable.

A la sessió hi van assistir un centenar de persones, que representaven  a unes 50 entitats de Manlleu  esportives, culturals, de benestar social, associacions de veïns, AMPA…  totes elles afectades pels canvis i les noves exigències que des d’aquest any entren en vigor.

En aquesta sessió també es va informar que a partir d’ara, i dins del pla de formació 2015, s’estan preparant accions formatives per treballar d’una manera molt més concreta i detallada aquells punts que afectin plenament  a cada una de les entitats.