Teatre Dona va presentar “Les nostres poetes de capçalera” dins dels actes del Dia de la Dona

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

En el marc dels actes del Dia de la Dona a Manlleu, una cinquantena de persones van assistir, a l’Espai Rusiñol, a la performance poètica i musical ‘Les nostres poetes de capçalera, a càrrec de Teatre Dona.

L’objectiu del recital, que va presentar la regidora de Promoció Personal i Social, Dolors Collell, era difondre la poesia escrita per dones per tal de mantenir viva la seva paraula i difondre el seu llegat. Les cinc rapsodes, Araceli Bruch, Estrella de Oliveda, Teresa Matas, Babeth Ripoll i Núria Freixa, van desgranar els versos de poetes com Montserrat Abelló, Maria Mercè Marçal, Rosa Leveroni, Joana Raspall, Emily Dickinson, Maria Àngels Anglada o Pilar Cabot, al costat d’autores manlleuenques com Josefa Contijoch, Maria Suriñach, Montserrat Llorens, Anna Miralpeix o Raquel Santanera.

Teatre Dona és una associació fundada a Barcelona l’any 1984, amb l’intent d’aglutinar dones de teatre – directores, autores, actrius, dramaturgues i altres estudioses d’estètiques de gènere i del teatre fet per dones.