Sol·licitud d’amistat

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

El proper dissabte 30 d’abril a les 21.30h a l’Espai Rusiñol de Manlleu podrem gaudir de SOL·LICITUD D’AMISTAT. Obra de creació pròpia sorgida d’un procés de treball col·lectiu que reflexiona, qüestiona i juga temes com ara: l’amistat, les noves tecnologies, els estereotips, les relacions socials i els sentiments que generen.

Els éssers humans ens comuniquem i ens relacionem. Som individus socials, formem part d’un grup, i com a tals critiquem allò que no ens agrada. SOL·LICITUD D’AMISTAT és el fruit d’un procés de treball col·lectiu sobre diversos temes que ens preocupen, ens inquieten i ens identifiquen tant individualment com socialment.

Què és l’amistat? Com ens afecta? Com ens sentim? Com ens relacionem? Han canviat les noves tecnologies la manera de relacionar-nos? Ens han modificat com a societat? En som esclaus? I les xarxes socials? Quin paper juguen avui en dia? Han canviat les relacions humanes?

No busquem ni volem respostes úniques, vàlides i vertaderes. Busquem reflexionar, pensar, raonar, debatre, qüestionar i, sobretot, jugar. Així doncs, us convidem a endinsar-vos en la nostra SOL·LICITUD D’AMISTAT.

Taquilla inversa: no cal comprar entrada, es paga al final de l’espectacle el preu que cadascú vol aportar.