Roger Usart en concert a l’Espai Rusiñol

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

ROGER USART EN CONCERT A L’ESPAI RUSIÑOL EL 2 DE DESEMBRE A LES 22H A L’ESPAI RUSIÑOL.

Roger Usart estrena a Manlleu el seu nou disc “Songs from a Twisted Neck” (Great Canyon, 2016). Acompanyat per una banda de luxe, el manlleuenc presentarà aquestes deu noves composicions produïdes per Ryan Boldt (The Deep Dark Woods) que l’endinsen amb pas ferm cap a la música d’arrels nord-americanes, una sonoritat que ja se cercava en el seu aplaudit disc de debut «Cage Without a Bird» (autoeditat, 13); si bé, aquí es torna més despullada i crua. Un treball que consagra a Roger Usart com el gran crooner català de l’actualitat.

Líder de grups com la Fellatio de Cupido i Miyagui, i membre actual de Men in Black (banda de tribut catalana a Johnny Cash), Roger Usart forma part d’una fenomenal generació de músics osonencs.

Aquest concert, organitzat dins de la programació musical de l’Ateneu de Manlleu es farà a l’Espai Rusiñol (C. Rusiñol, 56) en una activitat que compta amb la col·laboració del Teatre Centre.

Roger Usart (veu)

Joana Serrat (2es veus)

Jordi Casadesús (guitarra i dobro)

Guillem Plana (guitarra)

Marçal Ayats (cello)

Guillem Costa (baix)

Toni Serrat (bateria)

Entrades a ticketea

Reserva d’entrades a 10€ per a socis de l’Ateneu a info@ateneumanlleu.cat i del Teatre Centre al correu electrònic teatrecentremanlleu@gmail.com

Més informació: http://www.ateneumanlleu.cat/activitats/ateneu/concert-roger-usart-presenta-songs-from-a-twisted-neck/