QUAN VE EL TEMPS DE COLLIR CASTANYES…

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

Tal com dicta la tradició, dimecres passat l’escola bressol Els Picarols i l’AMPA vam celebrar la Castanyada, en una festa que va tenir lloc al centre cívic Frederica Montseny i on van acudir més de cent persones entre nens i nenes, educadores, pares i mares, germans, àvies i avis…


Molts dels infants anaven disfressats de castanyeres i castanyers, amb mocadors o gorres al cap, davantals i galtes vermelles o bigotis pintats a la cara. Per menjar, no van faltar els panellets fets al taller organitzat per l’AMPA dos dies abans, les castanyes torrades al pati de l’escola i repartides per una autèntica castanyera i les mandarines, així com els sucs de fruita per fer baixar el berenar avall.


Les educadores de l’escola van preparar una sèrie de racons temàtics relacionats amb la tardor perquè els nens i nenes poguessin experimentar: un camí de fulles seques, cistelles amb herbes aromàtiques i d’altres amb fruites de temporada i unes cortines amb elements de tardor. La festa es va allargar una bona estona i va acabar amb el ball de la castanyera per part de tots els assistents.