Per a què estic en aquest món? Para que estoy en este mundo?

Entrada compartida per Església Evangèlica Baptista de Manlleu

La Bíblia és llarga? Pot ser que si perquè és un conjunt de llibres que tanquen moltes i grans lliçons per a nosaltres però també hi ha bons resums que la fan molt senzilla i que al mateix temps ens ajuden a plantejar-nos el sentit de la vida.

En una sèrie de 6 predicacions, estem realitzant un viatge espiritual inspirat en el betseller “Una vida amb propòsit”. Continuarem aquest diumenge dia 27 de maig amb la segona part: “Vam ser fets per agradar a Déu”.

No t’ho perdis i vine a visitar-nos!! També us deixem un video petit de la primera part que va ser una introducció.

¿La Biblia es larga? Puede que si porque es un conjunto de libros que encierran muchas y grandes lecciones para nosotros pero también hay buenos resúmenes que la hacen muy sencilla y que al mismo tiempo nos ayudan a plantearnos el sentido de la vida.

En una serie de 6 predicaciones estamos realizando un viaje espiritual inspirado en el betseller “Una vida con propósito”. Continuaremos este domingo día 27 de mayo con la segunda parte. “Fuimos hechos para agradar a Dios” No te lo pierdas y ven a visitarnos. Os dejamos un resumen de la primera parte que fue una introducción