Nova associació única d’Escoltisme i Guiatge Català

Entrada compartida per Minyons escoltes i guies St. Jordi de Catalunya Agrupament escola i guia Arrels

Aquest diumenge passat dia 8 de Febrer els caps de minyons ens vam trobar a l’Assamblea Extraordinària per tal de decidir sobre el futur de l’escoltisme català. Nosaltres no hi vam voler faltar.

Van assistir un total de 766 persones. Després d’un matí ple de debat i participació, el full de ruta per a la construcció d’una associació única d’escoltisme i guiatge oberta i catalana va ser aprovat per un 63,4% dels vots a favor.

Així doncs s’inicia un procés conjunt amb Escoltes Catalans i Acció Escolta que pot durar entre 3 i 6 anys. Serà un procés llarg que afrontarem tant els caps com els responsables associatius de les tres associacions amb moltes ganes i il·lusió.

Aquesta nova associaicó única  compartirà els elements fonamentals del moviment escolta i guia mundial, enfocarà el treball de l’espiritualitat des d’una proposta oberta i es comprometrà a treballar activament des de l’acció local i nacional per la construcció d’una societat catalana més justa, més diversa, més inclusiva i més cohesionada, que conegui i promogui la seva pròpia identitat. Tal i com explica la proposta aprovada.

Podeu veure una explicació més detallada a la web de minyons nova associació única – meg o també a la web de la federació: associació única -fceg

Sempre a punt!

Cap i quel·les