New Hope Gospel Band suma 962€ en benefici d’El Sarró.

Entrada compartida per Església Evangèlica Baptista de Manlleu

El concert va ser una festa de gospel i solidaritat.

La New Hope Gospel Band va fer gaudir i emocionar al públic que va assistir a l’Espai Rusiñol de Manlleu el passat dissabte. La nova banda musical, sota el patrocini de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu, va a interpretar cançons com Amazing Grace, Oh happy Day o Blessed Assurance. L’ambient va ser molt acollidor i festiu durant tot el concert on el públic es va implicar de principi a fi.

concert New Hope Gospel Band
(Foto: Lluís Grané)

Es van vendre 192 entrades, 60 de les quals de fila 0. La recaptació total va ser de 962€ que ja s’han lliurat al banc d’aliments.  Es va a aprofitar l’ocasió per informar de la necessitat de comptar amb una furgoneta que faciliti el transport dels aliments, deixant la porta oberta a altres iniciatives solidàries que es puguin afegir a la campanya per a la compra del vehicle. L’aportació econòmica del concert és la primera destinada a aquest fi. 

Aquest és ja el tercer concert solidari organitzat per l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu que en aquesta ocasió coincidia amb el tercer aniversari del Sarró. El concert va a comptar amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Social i Personal de l’Ajuntament de Manlleu, Càritas Interparroquial de Manlleu i l’Espai Rusiñol del Teatre Centre.