Món Marató

Entrada compartida per AMPA Institut Antoni Pous i Argila

 

La cultura amb La Marató de TV3: es presenten el llibre i el disc del 2015

Artistes, escriptors i il·lustradors regalen el seu talent a La Marató de TV3 en l’onzena edició del disc i la vuitena del llibre. El projecte de La Marató no es podria concebre sense la sensibilitat que s’origina cada any a través de la música i la creació literària, aportant múltiples mirades a les malalties tractades.

Tots dos productes es podran adquirir a través de la plataforma iTunes. Com cada any, el disc es vendrà en format físic amb la premsa un únic dia, el diumenge 29 de novembre. Pel que fa al llibre, ja es pot trobar en llibreries i en format digital i, com a novetat, també estarà disponible en audiollibre.

Presentem aquí els detalls i les novetats d’aquestes noves edicions amb els creadors, els artistes que hi participen i la responsable de l’editorial del llibre.

 

concurs

La cara més íntima del disc i el llibre de La Marató

Darrere de les noves edicions del disc i del llibre de La Marató no només s’hi amaga un intens treball professional sinó també un univers d’emocions dels autors, il·lustradors i músics que hi han participat.

Què volen expressar els intèrprets amb les seves cançons i els escriptors i il·lustradors amb la seva obra? Gràcies al making of del disc, que TV3 emetrà en els pròxims dies, i a l’especial sobre el llibre que ha preparat el “Tria 33”, descobrirem la cara més íntima i humana dels dos productes.

Us oferim el programa dedicat al llibre i un petit tast del que es veurà en el making of del disc.

fletxaMÉS INFORMACIÓ

MÉS INFORMACIÓ

El disc més emocional de La Marató

L’11è disc de La Marató té vint cançons que es mouen entre les dificultats, l’amor, la lluita i les ganes de viure i és, segons el seu director, Àngel Lacalle, el disc “més emocional de tots”. Quinze temes han estat números 1 i dotze s’han adaptat per primera vegada al català. El compacte combina diferents gèneres musicals i les veus d’artistes novells i consagrats.

Es podrà comprar el 29 de novembre amb la premsa i a través de l’iTunes.

MÉS INFORMACIÓ

Un treball en comú i dedicat als altresTendresa i tristor, però també humor i ironia dibuixen les línies dels 14 relats i 10 il·lustracions d’aquest llibre. Els autors, amb les seves particulars creacions, plasmen des de la ficció la vida de les persones afectades.

El llibre, editat per TV3 i Llegir en català, que aplega nou editorials en llengua catalana, ja es pot trobar en llibreries i plataformes digitals i, com a novetat d’aquest any, està disponible en format d’audiollibre.

MÉS INFORMACIÓ