Moltes novetats als Pastorets 2015-2016 del Teatre Centre de Manlleu

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

Els Pastorets del Teatre Centre de Manlleu enfilen la recta final dels assajos amb la vista posada en l’estrena de l’espectacle el proper 25 de desembre, a les 10 de la nit. En total,seran sis funcions que tindran lloc a la seu de l’entitat, a l’Espai Rusiñol. Les sis representacions dels Pastorets de Manlleu seran els dies 25 de desembre a les 10 de la nit; i els dies 26 i 27 de desembre i 1, 3 i 6 de gener a les 6 de la tarda.

Aquest any, els Pastorets manlleuencs es presenten amb importants novetats, tant en l’elenc artístic com en els aspectes escenogràfics. Per començar el tradicional espectacle nadalenc estrena direcció en la persona de Josep Colomer, així com protagonistes, ja que Abel Cobos i Dídac Humà debuten com a Lluquet i Rovelló. També hi ha canvis en altres personatges com ara el Jeremies, la Marta, el Llucifer o el Sant Miquel, en el que representa un important i significatiu relleu generacional en els Pastorets manlleuencs.

Per altra banda, Josep Colomer ha volgut recuperar una bona part del text original de Folch i Torres que s’havia deixat de representar, a l’hora que també s’estrenarà un nou pròleg. L’escenografia de l’obra també està profundament renovada per fer-la més espectacular i funcional.

Finalment, els Pastorets de Manlleu s’han adherit a la celebració dels 100 anys de la primera representació de Els Pastorets de Folch i Torres, iniciativa que s’allargarà fins al mes de desembre de 2016.

També destacar que es prepara una nova edició de la Golfa del Sentru, funció satírica en vers i amb personatges d’actualitat que es representarà la nit del dilluns 28 de desembre.

Representacions:
– 25 de desembre a les 22:00h
– 26 de desembre a les 18:00h
– 27 de desembre a les 18:00h
– 28 de desembre a les 21:30h (Golfa del Sentru)
– 1 de gener a les 18:00h
– 3 de gener a les 18:00h
– 6 de gener a les 18:00h