Moltes Gràcies per ajudar-nos a Fer Arrels!

Entrada compartida per Minyons escoltes i guies St. Jordi de Catalunya Agrupament escola i guia Arrels

Aquest dissabte passat vam dur a terme un dels actes de celebració del 20è aniversari de l’Agrupament més esperats i més emotius! Volem donar les gràcies a  ex-caps, pares i mares, infants i joves, equip de demarcació, sixtus i parera, i caps que vau acompanyar-nos el dissabte al vespre i ens vau ajudar a celebrar els 20 anys com es mereixen! Gràcies per això i per tot el suport que ens doneu dia a dia sense tots vosaltres seria tot molt més complicat. Mil gràcies de tot cor!
13133095_1764270423817863_2863239516737182936_n (1)
Us deixem alguna imatge i també les paraules que els caps vam compartir el dia del sopar:

CiLL, LLiD, RiNG, PiC, Trucs, Caps. Molts de nosaltres hem tingut la gran sort de fer aquesta trajectòria, i és que ja fa 20 anys que aquest agrupament va clavar les seves primeres Arrels.

Són doncs moltes les persones que han passat per l’agrupament i han deixat, una a una, la seva empremta. Avui ens trobem després de 20 anys fent arrels i us volem donar les gràcies per haver ajudat a tirar endavant aquest projecte.

Diuen que quan un és escolta ho és per a tota la vida, i per això sabem que tots vosaltres seguiu fent arrels i guardeu dins vostre tots aquells valors escoltes i guies que ara us defineixen com a persones.

20 anys donen per a molt i podem coincidir que quan reflexiones en el que ha estat l’Arrels recordes les guerres de petons, tirar un plat d’espaguetis al del costat o menjar una barreta de peix amb xocolata desfeta per esmorzar, les vetllades de campaments i els moments màgics de la guitarra i t’adones que no hi ha cap altre lloc on puguis estar millor.

Com en totes les famílies hem tingut els nostres alts i baixos i hi ha moments en que tiraries el dossier per la finestra o cremaries una caseta per la mandra d’envernissar o lligaries un parell de nens a un arbre després de tota una nit sense dormir.

No és fàcil però diuen que són els camins més difícils els que t’aporten més. Aquest camí d’escoltisme i guiatge ens ha enriquit i ens ha ajudat a ser qui som.
Sempre A Punt!

DSC04658