Manleu celebra el III Fòrum Educatiu de Manlleu

El proper dissabte 14 d’abril Manlleu acollirà el III Fòrum Educatiu de Manlleu, que tindrà lloc durant tot el matí al Museu del Ter.

Aquest fòrum és un espai anual de reflexió i debat obert a tothom sobre el desenvolupament del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu, que en definitiva és una eina de planificació estratègica i participativa que els ajuntaments tenen al seu abast per pensar conjuntament amb la ciutadania – organitzada o a títol individual – com voldrien que fos la ciutat des del punt de vista de l’educació.

En aquesta ocasió, el tema del III Fòrum serà l’Educació 360 – Educació a temps complet. La idea de fons és promoure que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu. També que cada infant i jove construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.

Volem animar a les entitats i associacions de Manlleu a a que us inscriviu i que sigueu part activa d’aquest moment que es construeix entre totes i tots. Us podeu inscriure ja sigui com a representants de la vostra entitat, ja sigui a títol individual com a veïns de Manlleu. Ho podeu fer a través de l’enllaç següent, on també podeu consultar el programa: http://www.manlleu.cat/viure/educacio/iii-forum-educatiu-de-manlleu.htm

Finalment us volem demanar la vostra col·laboració en la difusió de la jornada a través de les vostres xarxes socials.

Ens agradaria trobar-vos a totes i tots el dia 14.