Manifestació

Entrada compartida per AMPA Institut Antoni Pous i Argila

CONTRA LES POLÍTIQUES EDUCATIVES DE WERT I RIGAU

 

UNA VEGADA MÉS LA COMUNITAT EDUCATIVA SURT AL CARRER perque ens mou el convenciment que el nostre país necessita un sistema educatiu centrat en l’educació pública.

 

Una educació de titularitat pública i gestionada des de les instàncies públiques.

Una educació gratuïta, universal, catalana, integral, laica, coeducativa, democràtica i participativa, inclusiva i compensadora de desigualtats, enfocada a la igualtat d’oportunitats. I adequadament finançada.

 

Convoquem, doncs, a  les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a acudir a la manifestació que sortirà de la plaça Urquinaona a la  Plaça Sant Jaume, dissabte 17 de Maig a les 12.00 h.

 

Manifestació contra les polítiques educatives de Wert i Rigau

Dia i hora: Dissabte 17 de maig, a les 12.00h

Inici: De la plaça Urquinaona (Barcelona) fins a la plaça Sant Jaume

 


MUCE Marc unitari de la Comunitat Educativa

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS)  – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) –  Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Educació de CCOO – Federació d’Ensenyament de CGT – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC)  – FETE-UGT  – Sindicat d’Estudiants (SE) – USTEC·STEs (IAC).

S’ha canviat l’hora d’inici : 12.00h

LOMCE