Les AMPA de Manlleu es sumen a la Marató de TV3

Entrada compartida per AFA Escola Pompeu Fabra Manlleu

La totalitat de les AMPA de Manlleu organitzen activitats solidàries els dies 12 i 14 de desembre col·laborant i participant de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor
Totes les AMPA de Manlleu sumen esforços i treballen de forma conjunta per col·laborar amb la Marató de TV3. Les activitats solidàries van començar ja el passat 30 de novembre amb l’obra de teatre feta per pares i mestres La Princesa Harmonia. Els propers dies 12 i 14 de desembre les AMPA han programat conferències, concerts i activitats diverses a la plaça Fra Bernadí.

Aquest any serà el 8è any consecutiu que es celebra aquesta activitat, que a més de ser de caràcter solidari és una activitat que ajuda al procés educatiu dels infants en la que intervé tota la comunitat educativa i on també es treballa per a la cohesió de la ciutadania.

Avui divendres dia 12 de desembre tindrà lloc a Can Puget a les 8 del vespre la conferència del Dr. Josep Sadurní “Malaltia coronaria” i de Laura Sanglas que parlarà sobre la xacradiagnosis. El mateix divendres, a 2/4 de 10 de la nit, a l’Espai Rusiñol, tindrà lloc el Concert per la Marató, a càrrec de diversos grups de combos de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.

El diumenge dia 14 de desembre a partir de les 10 del matí es celebrarà a la plaça Fra Bernadí la Gran Festa de les AMPA amb la Marató. Tómbola, inflables, jocs, tallers, spinning i actuacions diverses acompanyades de xocolata calenta i visites a cotxes de bombers, mossos i ambulàncies. També a les 10 del matí, al costat del Pavelló municipal hi haurà una cursa d’automodelisme.

Les activitats de Manlleu Solidari amb la Marató les organitzen les AMPA amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu i amb el suport de particulars, comerços, empreses, entitats, associacions i d’altres serveis públics. Tota aquesta suma de voluntats i esforços fan possible la Gran Festa de La Marató de TV3 a Manlleu.