La Companyia l’Ou Cost presenta LIMBO a Manlleu

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

L’arribada d’un nou personatge a la residencia d’avis provoca que hagi d’adaptar-se per força a les normes, els vicis i els costums dels veterans inquil•lins, provocant situacions còmiques i a vegades fins i tot delirants.

LIMBO (món entre els vius i els morts) Parla dels residents que passen el temps, un temps que no passa i si passa és a poc a poc i des de l’avorriment i l’espera de no-res.

LIMBO (en informàtica, zona en una memòria d’emmagatzemat on s’envien els arxius esborrats) Parla de la memòria que ja no es té, i la que es té ja no té importància.

LIMBO (Joc que consisteix en passar sota una vara, la qual a cada passada s’acosta més al terra) Parla de la degradació física.

La Companyia Còmica l’Ou Cost presenta un espectacle que parla de pors, sol•lituds, frustracions i impotències, amb un humor corrosiu, maliciós i transgressor que et farà riure si no penses i pensar per què rius.

Els trobareu a l’Espai Rusiñol de Manlleu el proper diumenge 22 de novembre a les 18:00h.

Les entrades es poden comprar o reservar a la Llibreria Jordà, del carrer del Pont, a partir del dissabte 14 de novembre o al mateix dia a taquilla, una hora abans de l’espectacle. El preu és de 10€.

www.youtube.com/watch?v=wCo61qdclbY