L’Orquestra Terrassa 48 actua a Manlleu en un concert a benefici de Càritas

Entrada compartida per Caritas Interparroquial Manlleu

L’església de Santa Maria de Manlleu acollirà el diumenge, 24 de setembre un concert especial a càrrec de l’Orquestra Terrassa 48. La recaptació obtinguda en aquest concert es destinarà íntegrament a Càritas, organitzadora del concert. L’actuació amb un repertori marcat per un colorista joc instrumental començarà a les 7 de la tarda. L’entrada solidària funcionarà amb sistema de tarifa invertida que vol dir que és l’espectador qui, un cop vist el concert decideix la quantitat que vol pagar.

programa MA orquestra de cambra Terrassa 48

El concert vol col·laborar en diferent projectes en els quals treballa Càritas per afavorir la igualtat i la cohesió social. Aquesta activitat cultural i de conscienciació social forma part de la campanya «Sigues part de la solució contra l’empobriment».

Aquest és el primer dels tres concerts que, gràcies a col·laboració de PromMusic, oferirà l’Orquestra Terrassa 48 a benefici de Càritas. Aquest mateix concert, amb la recaptació també a benefici dels projectes de Càritas, es farà el dissabte, 11 de novembre (20 h) a l’Auditori de l’Antiga Fundació Caixa de Manlleu a Vic i el diumenge, 12 de novembre (18 h) al Teatre Kursaal de Manresa.

El concert titulat «Alla Corda» presenta peces com la Suite Burlesque de Telemann, les danses hongareses de Brahms o el divertiment KV138 de Mozart. El programa presenta composicions de corda coloristes de nivell sublim.

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Dirigida per Quim Térmens va ser fundada, en la seva forma i filosofia actuals, l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió de la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat. Amb una gran acceptació general i el beneplàcit de la crítica vers els seus programes, l’OCT48 ha programat ininterrompudament des de l’any 2000 la seva temporada de concerts a la ciutat de Terrassa, i des de la temporada 2004-05 és orquestra resident al nou Auditori Municipal de Terrassa, on actualment ofereix el seu cicle estable de concerts.