L’ Ampa amb La Marató TV3 2019

Entrada compartida per AMPA Institut Antoni Pous i Argila

La rifa solidària de les AMPA arriba als 3600 Euro !

Gràcies a tothom.

 

 

Manlleu, | Música, esport, xocolata i espectacles no van falta a la cita solidària de La Marató de TV3 aquest passat diumenge a la plaça Fra Bernadí. Els manlleuencs, les manlleuenques i els presents a la ciutat van col·laborar aportant, en total, 13.485 euros a la causa solidària.

 

La Marató d’enguany es va dedicar a les malalties minoritàries, on a Catalunya es calcula que hi ha unes 400.000 persones que pateixen alguna d’aquestes malalties. Per ajudar en la investigació, Manlleu va recollir una xifra rècord, 13.485 euros. Entre altres, a la plaça es va veure una ‘masterclass d’spinning’, l’arribada i la sortida de la cursa de 10 km, una xocolatada i rifes solidàries, balls a càrrec de diferents entitats o la possibilitat de veure per dins un camió de bombers o una ambulància. Les escoles i les AMPES també van organitzar diversos actes i no hi van faltar els jocs i els inflables pels més petits.

 

A Manlleu es van fer activitats en altres punts, com per exemple al Bar Brindis, on es van recollir 172€ amb un concert solidari de Guillem Soler i Adrià Ballús. La Biblioteca Municipal va fer una donació de 206€, el Club Escacs Manlleu de 125€ i el Club Olímpic Manlleu, 2.576€. Durant aquest mes de desembre i també a principis d’any, algunes entitats i alguns comerços de Manlleu encara organitzen activitats per recollir fons que aniran destinats a La Marató de TV3.