JOC HEURÍSTIC I MOLTES ALTRES ACTIVITATS AL RODAJOCS D’AQUEST ANY

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

Les AMPA de totes les escoles de Manlleu, en el marc de la Xarxampa, estem organitzant una nova edició del Rodajocs, una matinal d’activitats lúdiques en família i en un context de respecte pel medi ambient i la sostenibilitat. És per això que aquest any, totes les activitats que s’hi duran a terme tindran com a eix conductor l’ús de materials reciclats. 

L’edició d’aquest any del Rodajocs se celebrarà el proper dissabte 13 d’abril a l’Arboretum a partir de 2/4 d’11 del matí. En cas de pluja l’activitat quedarà ajornada i se celebrarà un altre dia. 

 L’AMPA de l’escola bressol també participa activament al Rodajocs organitzant una activitat de joc heurístic pensada per infants de 0 a 3 anys. Entre la resta d’activitats programades hi haurà tallers de construcció d’instruments, de guirnaldes o de moneders, papiroflèxia, la construcció d’una casa amb brics o una demostració de robots fets de Lego. 

A més, al llarg de tot el matí també es farà un mural gegant a terra de forma conjunta, en què imatges simbòliques de Manlleu s’ompliran amb materials reciclats. També hi haurà jornada de portes obertes a la deixalleria municipal i un esmorzar popular per a tots els assistents. 

Us animem a participar al Rodajocs. Esperem veure’ns tots plegats el proper 13 d’abril a l’Arboretum.

Més informació del Rodajocs, aquí