Guillem Roma i Santi i Mariona Duet, aquest diumenge a l’Espai Rusiñol

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

Aquest proper diumenge a les 19:00h hi haurà el concert de Guillem Roma a l’Espai Rusiñol.

Guillem Roma i Santi i Mariona Duet es connecten a l’escenari per donar forma a un nou espectacle, on fusionen la percussió corporal i el moviment amb les músiques del cantant osonenc. Després de les moltes col·laboracions entre Santi Serratosa, Mariona Castells i Guillem Roma en la realització de vídeos de percussió corporal i de la SSM BigHand, decideixen unir-se i crear una nova proposta artística amb un format nou i original.

Santi i Mariona Duet acompanyen amb el cos i el moviment les cançons plenes d’optimisme, màgia i eclecticisme que caracteritzen tots els treballs de Guillem Roma. A l’escenari el moviment és converteix en so, comunicació, participació i complicitats. Un directe que aprofundeix en el poder de la música per connectar les coses, entre músics, entre disciplines artístiques i amb el públic que es converteix en un músic més! Una posada en escena viva amb un espectacle visual, poètic i que captiva a través de tots els sentits.

A més comptarà amb la presència de la Marta Roma, al violoncel i cantant! Una oportunitat única per veure’ls actuar junts!

Músics: Guillem Roma, Guillem Plana, Marta Roma, Santi Serratosa i Mariona Castells