Emotiva celebració del 35è Aniversari de l’Església Evangélica Baptista

Entrada compartida per Església Evangèlica Baptista de Manlleu

Un diumenge molt emotiu i festiu el passat diumenge 29 d’octubre a la celebració del 35è Aniversari de la nostra església a Manlleu. Al matí, amb una jornada de portes obertes durant tot el dia per poder conèixer la comunitat protestant i visitar l’exposició fotogràfica.

A la tarda, amb una església plena de persones amb un fort vincle durant aquests 35 anys, es va poder gaudir de la Coral de Sabadell en l’acte central de la celebració. A l’acte van assistir Àlex Garrido, Alcalde de Manlleu; la regidora de l’Ajuntament de Manlleu, Carme Trillas; el president de la Unió Evangèlica Baptista, Ruben Bruno; i el pastor de l’Església Baptista de la Barceloneta, Ismael Gramaje. Aquesta església precisament va fundar la comunitat cristiana de Manlleu el 1982. La celebració va tancar amb un aperitiu preparat per l’església local de Manlleu.

Hi ha previstes altres activitats que acompanyen el 35è aniversari: una celebració de bateigs el 12 de novembre i un concert solidari de gospel el 2 de desembre per ajudar al banc d’aliments de Manlleu, el Sarró. La nostra activa església té la seva motivació en Jesús i el seu Evangeli, exemplars que estan disponibles en castellà i català i que es reparteixen de manera gratuïta a persones de Manlleu.

Més fotos i videos a: Facebook i Instagram, eebmanlleu