ELS OFICIS, PROTAGONISTES DEL CARNAVAL DE ELS PICAROLS

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

Els infants de l’escola bressol Els Picarols van celebrar com cal l’arribada del Rei Carnestoltes, amb una festa que van organitzar conjuntament l’AMPA i el centre i que es va celebrar el passat 8 de febrer al centre cívic Frederica Montseny. 

A partir de dos quarts de 6 de la tarda, els nens i nenes van omplir el centre acompanyats dels seus pares, mares, avis, àvies, germans, educadores i altres amics i familiars, lluint la disfressa que havien preparat a casa i ja havien estrenat al matí a l’escola. Aquest any, la temàtica escollida eren els oficis, de manera que s’hi podien veure infants representant el món dels cuiners, els metges, els bombers, els mestres i els botiguers, mentre que les educadores exercien de policies i els membres de l’AMPA van optar per unes disfresses de jardiners, en referència al fet que Els Picarols ja sigui escola verda.

En el transcurs de la festa, els més menuts van desfilar per una passarel·la guiats pel Rei Carnestoltes i tots, petits i grans, van berenar coca amb xocolata i sucs de fruita.