El Sarró cambra i furgoneta frigorífiques

Entrada compartida per Caritas Interparroquial Manlleu

El Sarró cambra i furgoneta frigorífiques

El Sarró de Manlleu engega una campanya per a la compra d’una cambra i furgoneta.

Entre altres coses es farà un concert solidari.

Article a osona.com

El Sarró, Manlleu Aliments Solidaris, ha iniciat una campanya de recollida de diners per fer dues accions de millora importants. Una és la compra d’una cambra frigorífica pel magatzem del banc d’aliments de la ciutat, i l’altra l’adquisició d’una furgoneta frigorífica per a poder fer els trasllats dels aliments que necessiten fred. Aquestes inversions suposen una despesa aproximada de 25.000 euros.

Per aquest motiu, demanen a totes aquelles persones i entitats que tenien previst fer actes o donacions en benefici del Sarró que es sumin a aquesta campanya i que els fons econòmics recollits es destinin a aquesta causa concreta. Les primeres activitats emmarcades en aquesta campanya i que participaran en la recaptació de diners en benefici del Sarró per a la compra del vehicle i la cambra són:

– El concert Serpencanta’t, que tindrà lloc el proper dissabte dia 17 de desembre a les 9 del vespre a l’església de La Salle de Manlleu, i que comptarà amb l’actuació de Cocoa Gospel SPT i de la Coral Serpencanta.
– Maresmón ha realitzat uns tions solidaris, fets de suro, que es venen a un euro cada un, per posar en els paquets de regal, per decorar-los.
– Teatre Centre tindrà durant tot l’any 1 fila de l’Espai Rusiñol destinada a aquesta campanya. L’entitat destinarà els ingressos obtinguts de la venda d’entrades d’aquesta fila al Sarró.”