EL SARRÓ, Manlleu aliments solidaris

ACTES SARRÓ (2)Des del Sarró, Manlleu aliments solidaris, els mesos d’abril i maig organitzen diferents actes i conviden a tota la ciutadania a participar-hi.

Activitats que es duran a terme:

– Proposen a les entitats recaptar aliments, en la mesura que sigui possible. Els aliments que es necessiten són: Llet sencera, oli, préssec o pinya en almívar i cacau en pols.

El dia de Sant Jordi, a la plaça Fra Bernadí, a la parada de l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu hi haurà venda de roses. Els beneficis aniran destinats a la compra d’aliments del Sarró.

Dimecres 29 d’abril a les 20 h, a la Salle es farà una xerrada informativa sobre el malbaratament alimentari, els seus orígens i com evitar-ho, a càrrec de la Fundació Banc d’Aliments.

Dissabte 9 de maig, es farà una jornada de portes obertes al Sarró d’11 h a 14 h. Durant la visita al Sarró explicaran el seu funcionament:  a les 12 h, recepció de les entitats que han participat en la campanya i lliurament dels alimenst recollits, a partir de les 13 h, “Tapa solidària” a càrrec del Graller Rialler, al pati del Sarró. Aportació de 2 € destinats a la compra d’aliments.

Per a qualsevol informació o per obtenir cartells del Sarró podeu contactar amb la tècnica del banc d’aliments (Susanna Fernández) al telèfon 93 851 08 48 o bé per c/e a fernandezss@manlleu.cat