EL FESTIVAL DE CURTMETRATGES DE MANLLEU ARRIBARÀ A LA SEVA 13a EDICIÓ

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

El Festival de Curtmetratges de Manlleu compleix enguany tretze anys apropant el bon cinema de petit format a la comarca d’Osona. Després de la exitosa edició anterior, on es va batre el record de públic, la 13a edició del Festival s’afiança en aquest 2015 amb pas ferm i sense grans canvis. Aquest any la cita serà del 3 al 8 de novembre, uns dies més tard del que era habitual, a l’Espai Rusiñol, la nova seu del Festival estrenada amb gran èxit l’any passat.

En aquesta nova edició, afiancem alguns dels canvis que vam impulsar l’any passat i que creiem que van ser una bona aposta de renovació. Així, el festival es torna a celebrar a la tardor, del 3 i 8 d’octubre, i consolida les seves tres seccions: Osona, Ficció i Animació. També segueixen endavant els tallers de pixelació i les matinals d’animació. I una altra cosa important perquè tothom pugui gaudir del festival: totes les activitats són gratuïtes.

En aquesta edició el Festival ha rebut més 1600 curtmetratges i comptarà amb una programació amb obres de països com Mèxic, Euskal Herria, EE.UU, Noruega o Catalunya. Com en altres anys la oferta cinematogràfica es dividirà en les seccions de Ficció, Animació i Osona. En les pròximes setmanes confirmarem la identitat de les persones que conformen el jurat de l’edició d’enguany.