DEL RODAJOCS A LA JORNADA DE PORTES OBERTES

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

Els últims estan essent uns caps de setmana molt intensos pels infants de l’escola bressol Els Picarols i per a les seves famílies. Dissabte passat, a l’Arboretum de Manlleu hi va tenir lloc el Rodajocs, en el marc de la Xarxampa. Durant tot el matí aquest espai va acollir activitats lúdiques en família que tenien com a eix conductor l’ús de materials reciclats i que estaven organitzades per les diferents AMPAs de Manlleu.

L’AMPA de l’Escola Bressol Els Picarols hi vam participar amb una activitat de joc  heurístic especialment pensada per a infants de 0 a 3 anys. Tots els nens i nenes que s’hi van acostar van poder experimentar lliurement amb materials reciclats com pots de iogurt, pots metàl·lics, cadenes o taps d’ampolla entre d’altres.  

Tot just una setmana després, aquest dissabte 20 d’abril, l’escola bressol organitza la seva jornada anual de portes obertes. De 10.00 a 13.00 h. les instal·lacions del centre estaran obertes a tothom, i especialment a famílies amb infants en edat d’acudir a l’escola bressol. Les educadores de Els Picarols faran visites guiades i explicaran el projecte educatiu del centre. A més, també hi haurà una exposició de material didàctic divers que s’usa en el dia a dia de l’escola.

Des de l’AMPA no hi podíem faltar. Si us animeu a venir, podreu gaudir de passejades en poni pel pati de l’escola i podreu col·laborar en una plantada de flors per celebrar que estem en plena primavera.

Us hi esperem!!!