Creació de blogs dins del portal d’entitats

El portal d'entitats de Manlleu ofereix l'oportunitat de crear un blog dins del portal a aquelles entitats que no disposin d'un espai web per comunicar les seves accions.

Aquest blog, tindrà una adreça www.[nom entitat].entitatsmanlleu.cat o bé la URL de què disposi l'entitat. Per donar d'alta un blog, poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar una cita.

Aquests blogs funcionen amb tecnologia WordPress i combinen un sistema estructurat i fàcil de fer servir (típic dels blogs) amb algunes eines preinstal·lades (com el complement Jetpack) i la possibilitat d'editar CSS que li aporten flexibilitat. Això permet que aquests espais web siguin més que un blog i puguin arribar a tenir una aparença més complexa i avançada.

Com a tret diferencial respecte altres blogs de wordpress, aquests disposen de continguts d'agenda, que a diferència de les entrades habituals no s'ordenen per ordre de publicació, sinó que tenen en compte la Data de celebració de l'esdeveniment. Tenen un apartat propi d'agenda amb un calendari dels propers esdeveniments.

Vinculació amb el portal

Les entitats que disposin d'un d'aquests blogs subsidiaris, tenen la possibilitat de publicar al portal d'entitats aquelles notícies o actes d'agenda que vulguin compartir. Apareixeran al portal amb un enllaç al seu propi espai.

D'altra banda, per les entitats que ja disposin d'un blog o web, el portal pot importar a través de RSS les seves entrades perquè apareguin a l'apartat notícies (o bé agenda). En aquest cas s'absorbeixen totes les entrades, no només aquelles que l'entitat vol compartir

Organització temàtica

El fet de poder categoritzar cada entrada permet crear subseccions dins del blog. Per exemple, podem crear pestanyes per diversos continguts (notícies, agenda, novetats, tràmits, documents, galeries de fotos...) a més de les pàgines independents clàssiques (contacte, qui som...).

Disseny i apartat visual visual

Disposen de diverses plantilles per adaptar la forma als nostres continguts i permet crear galeries d'imatges dins del propi blog, sense necessitat de vincular a serveix externs. També permeten inserir galeries de Flickr i altres serveis.

Minatures grans per galeries de poques fotos

Miniatures petites per moltes fotos