Conferència sobre el Canadà a càrrec de David Fajula

Entrada compartida per Grup Fotogràfic Manlleu

La projecció fotogràfica narra dos viatges durant tres estacions; visitant les províncies del Quebec, Ontàrio i Alberta.

El proper divendres 18 de novembre el fotoperiodista manlleuenc David Fajula presenta “Oh, Canadà” (21:00, Sala d’Exposicions de Can Puget). Una reportatge fotogràfic narrant gairebé dos mesos de viatge en tres estacions diferents.

La projecció comptarà amb imatges de les províncies del Quebec, Ontàrio i Alberta, ciutats com Montreal, Toronto o Edmonton, i elements propis de l’imaginari col·lectiu canadenc, com la Reial Policia Muntada o els First Nations, concepte amb el qual es coneixen avui en dia els nadius nord-americans al Canadà.

Segons Fajula, la projecció serà “un recull gràfic de la vida diària al Canadà, especialment en les fotografies dels mesos d’hivern. Crec que allà, a -20ºC, vaig entendre més bé que mai com és viure a Nord-Amèrica al gener o al febrer”. No hi faltaran però imatges icòniques com els skylines d’Edmonton o Toronto i les imponents Muntanyes Rocalloses.

L’activitat està organitzada conjuntament pel Grup Fotogràfic Manlleu i l’Ajuntament de Manlleu. És gratuïta i oberta a tothom.