COMENCEM EL CURS AMB MOLTA EMPENTA!

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

Els infants ja fa uns quants dies que han començat el nou curs a l’escola bressol municipal Els Picarols. Els pares i mares que formem part de la junta de l’AMPA també hem posat fil a l’agulla per començar a organitzar les activitats i projectes que durem a terme durant aquest any escolar.

Com no ens cansem mai de repetir, des de l’AMPA treballem de manera coordinada amb les educadores pel benefici de l’escola i, en definitiva, dels nostres fills i filles. La junta de l’AMPA està oberta a totes les famílies del centre. Com més serem, més i millors projectes podrem dur a terme! 

El proper 24 de setembre, a les 19.30 hores, la junta de l’AMPA celebrarem la primera reunió d’aquest curs escolar, per anar-nos posant ja mans a l’obra. Us recordem que tots aquells pares i mares que tingueu ganes de formar-ne part, sereu molt benvinguts.

Per altra banda, si no voleu o no podeu formar part de la junta però teniu ganes de donar un cop de mà, ens podeu enviar un mail a ampaelspicarols@gmail.com i apuntar-vos com a pares col·laboradors. Us trucarem en moments puntuals quan facin falta moltes mans!