CANTADA DE CARAMELLES DE LES AMPA DE MANLLEU

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

Les AMPA de totes les escoles de Manlleu estan preparant una cantada de caramelles que tindrà lloc el proper 31 de març, el diumenge de Pasqua. Es tracta d’un projecte nou, que s’engloba en el marc de la Xarxampa, i que vol aplegar nens i nenes, mares i pares de totes les escoles de Manlleu tal i com s’havia fet anys enrere. 

Els infants més grans, de primària i secundària, assajaran per grups d’edat en diverses sessions per preparar la cantada. En el cas de les escoles bressol, com que els infants no poden formar part activament de la cantada, es plantegen dues alternatives per aquelles famílies que tingueu ganes de participar-hi. 

1. Els pares i mares poden apuntar-se al grup d’adults que s’ha creat per la cantada, i que assajarà els dijous 14 i 21 de març a les 21.30 h a la sala polivalent de Can Puget. Si algú en sap i en té ganes, pot participar també tocant la guitarra.
2. Trobar-nos tots junts (pares, mares, infants, amics i altres familiars) per escoltar la cantada i acompanyar els cantaires el dia 31 de març, tot fent poble. 

Tots els interessats podeu contactar directament amb l’AMPA de l’escola bressol Els Picarols al correu electrònic ampaelspicarols@gmail.com o apuntant-vos amb l’Elisabet, al despatx de direcció de l’escola. L’itinerari, horari exacte i llocs on tindrà lloc la cantada encara estan per definir, i s’anunciaran més endavant. L’activitat és gratuïta. 

Us animem a participar en aquesta activitat popular, que té com a objectiu recuperar una tradició històrica, fer caliu i passar una estona agradable en família.