BOTIFARRADA Festa Fi de Curs 2013-2014

Entrada compartida per AMPA Escola Pompeu Fabra Manlleu

Aquest passat divendres 13 de juny va tenir lloc a l’escola POMPEU FABRA de Manlleu la Festa de Fi de Curs 2013-2014, organitzada per l’AMPA de l’escola.
A partir de les 18:30h les portes de l’escola ja estaven obertes per acollir a  les famílies que varen poder gaudir de tallers per la mainada, pintada de cares, un inflable, demostracions de hoquei a càrrec del Club Patí Manlleu, de futbol sala a càrrec de U.E. Futbol Sala Manlleu,  de manualitats, exhibició de robòtica educativa, musica ambiental, gelats… tota una festa on, tots varem poder divertir-nos en el fantàstic entorn de l’escola.
 
 
 
Al finalitzar el sopar es va fer el sorteig de 9 paneres que es van poder fer gràcies a empreses que varen col·laborar desinteressadament amb l’AMPA aportant productes com: fruita, fuets, llonganisses, galetes, pasta, oli, vi, formatge, bosses, llibretes, colors, llibres, joies, begudes, utensilis varis,.. tot un luxe de paneres que nou famílies de l’escola ja estan gaudint!

 

L’ambient festiu va continuar després del sorteig tradicional amb el grup d’astronomia d’Osona, que gràcies a ells vàrem poder observar amb fantàstics telescòpics algun planeta i la lluna i per alguns la nit no va acabar ja que aquest any les famílies que ho volien podien fer acampada a l’escola, acompanyat de un joc de pistes i esmorzar l’endemà.

 

 
 
 

 

Empreses col·laboradores

FESTA FI DE CURS 20013-2014

POMPEU FABRA