AIRES DE TARDOR… ARRIBEN EL TALLER DE PANELLETS I LA CASTANYADA

Entrada compartida per AMPA Escola Bressol Els picarols

Poc després de l’inici del curs, i amb l’arribada de la tardor, la primera festa que reuneix tota la comunitat educativa de l’escola bressol Els Picarols sempre és la Castanyada.

Aquest any la celebrarem el proper 30 d’octubre, a partir d’1/4 de 6 de la tarda, al centre cívic Frederica Montseny. Infants, equip educatiu, pares, mares, germans i altres familiars ens trobarem per menjar castanyes, mandarines i panellets i celebrar l’arribada de la tardor i la Castanyada, en una festa que organitzem conjuntament l’AMPA i l’escola.

Abans, però, tots aquells que en tinguin ganes poden participar al taller d’elaboració de panellets de l’AMPA. Tindrà lloc el proper dilluns 28 d’octubre, a 1/4 de 6 de la tarda, a la mateixa escola. Infants i adults prepararem junts panellets de tots els gustos i començarem a fer boca per la festa del dimecres. 

Us podeu inscriure al taller de panellets apuntant-vos al llistat que trobareu a la cartellera de l’AMPA. Per la festa de la castanyada, podeu comprar els tiquets a 1 euros al despatx de direcció de l’escola.

Recordeu que som escola verda: cal portar tovalló de roba i got el dia de la festa!!!