Abel Cobos i Dídac Humà, els nous Lluquet i Rovelló del Teatre Centre de Manlleu

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

S’acosten les festes de Nadal i un any més ja tenim a punt les nostres tradicionals representacions de Pastorets. Aquest any amb una colla de novetats, especialment en la direcció, que ha assumit un equip encapçalat per en Josep Colomer; i en els papers protagonistes, on estrenarem Lluquet, Rovelló, Sant Miquel, Llucifer, Marta i Jeremies, entre d’altres canvis. Uns Pastorets renovats també en la part escenogràfica.

Per això, us volem convidar aquestes festes a assistir a les nostres funcions, justament quan començarà la celebració del centenari dels Pastorets d’en Folch i Torres.

Les representacions seran els dies:
– 25 de desembre 2015, a les 10 de la nit
– 26 de desembre 2015, a les 6 de la tarda
– 27 de desembre 2015, a les 6 de la tarda
– 1 de gener 2016, a les 6 de la tarda
– 3 de gener 2016, a les 6 de la tarda
– 6 de gener 2016, a les 6 de la tarda

Les entrades es podran comprar o reservar a la Llibreria Jordà, del carrer del Pont, a partir de l’11 de desembre, els socis, i a partir del 14 de desembre, els no socis. El preu serà de 8 euros els socis i 10 els no socis. Us recordem que cada soci familiar podrà retirar un màxim de 6 entrades amb preu bonificat.

D’altra banda, el dilluns 28 de desembre, a dos quarts de 10 de la nit, representarem la Golfa del Sentru, un espectacle humorístic per posar en solfa alguns personatges de l’actualitat local i nacional. Les entrades també es posaran a la venda a la Llibreria Jordà.