A tope, sense parar! Comencem cap a la muntanya!

Entrada compartida per Minyons escoltes i guies St. Jordi de Catalunya Agrupament escola i guia Arrels

Aquest passat cap de setmana vam dur a terme la sortida d’agrupament! Va ser tot un èxit! Totes les unitats vam gaudir d’un magnífic cap de setmana a Vespella, envoltats de natura i ocupats en camindes, orientació, dinàmiques, danses i mil coses més! Un gran cap de setmana per començar amb les piles a tope!

Aquest proper cap de setmana no descansem tampoc! A més del cau de dissabte, diumenge 23 d’Octubre farem la primera sortida del grup de muntanya! Ens trobarem al cau a les 9:00h i anirem nenes, nens, caps, families, amics, conegudes,  i si es presenten desconegudes també podran venir cap a la Creu de Gurb! Comencem a poc a poc a caminar cap als 1800m!

Us volem avançar també que després d’això ve la Castanyada!! Res de Halloween, al cau som més de cantar la castanyera i embrutar-nos torrant castanyes! En podreu venir a comprar els dies 29, 30 i 31 d’Octubre a les tres creus. Us hi esperarem!

I per si fos poc després de castanyada arribarà el cau de l’amiga! Si si, ho heu entés bé! Tots  i totes esteu convidats a venir al cau el dia 5 de Novembre. Des de CiLL fins a PiC ompliran al cau d’amics i amigues que descobriran el que és l’escoltisme! Si no conèixes a ningú però també vols venir, endavant! Dissabte 5 de 16h a 18h és el dia!

Us anirem informant de tots els detalls estigueu atents i atentes! Us deixem amb un tastet del cap de setmana passat!
Sempre a punt!

sortida-dagrupament