2on Concurs de fotografia de tennis taula Open Internacional de Vic

Entrada compartida per Grup Fotogràfic Manlleu

EL 31è OPEN INTERNACIONAL DE VIC (Osona)-XI ADAPTAT-GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA DE TENNIS DE TAULA, que se celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports “Castell d’en Planes” de Vic (Barcelona), els dies 3 i 4 de setembre de 2015. Organitza, conjuntament amb el Grup Fotogràfic Manlleu, el 2on Concurs de fotografia de tennis taula Open Internacional de Vic.

1. Tema
– Open Internacional de Vic de tennis taula.

1.1 Les fotografies s’hauran de realitzar durant la celebració de l’Open, els dies 3 i 4 de setembre.

1.2 Queda absolutament prohibit fer fotos amb flash, ja que poden molestar als esportistes i és prohibit per la reglamentació.

2. Premis
1er premi: 100 euros.
2on premi: 50 euros.
3er premi: Sopar per a dues persones al Restaurant Mandarín de Vic.

 3. Tramesa Les obres s’hauran de presentar en format digital enviant‐les a l’adreça de correu electrònic info@gfmanlleu.org juntament amb les dades de la fotografia i de l’autor (títol, nom de l’autor i telèfon).

Cadascuna de les imatges presentades ha de tenir com a màxim 2000 píxels del costat més llarg i pesar menys de 2MB. Cada participant pot presentar un màxim de 5 fotografies.

 4. Termini Els participants podran presentar les fotografies fins el dia 11 de setembre de 2015 a les 23:59 hores.

 5. Jurat El jurat estarà format per a tres membres del Grup Fotogràfic Manlleu

6. Guanyadors Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament dels premis mitjançant una trucada telefònica i/o un correu electrònic.

7. Responsabilitat Les fotografies i altre material audiovisual objecte d’aquesta autorització seran arxivats en el fons documental de l’organització, en un fitxer del qual és responsable aquesta organització i no podran ser objecte de tractament ni utilitzades per a altres usos o finalitats diferents de les autoritzades en el document que signaran els participants. La persona interessada, si més endavant canvia d’opinió, pot revocar l’autorització posant-se en contacte amb l’organització, on podrà igualment exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

8. Lliurament L’entrega de premis se celebrarà el divendres 16 de setembre a les 19h al Pavelló Municipal d’Esports “Castell d’en Planes” de Vic.

9. Altres L’organització es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

Fotografia: David Fajula