2015 Novetats fiscals, comptables i laborals per a les entitats i associacions

En motiu de les noves exigències fiscals, comptables i laborals, dirigides a les entitats i associacions, us informem d’aquells aspectes més importants: El punt més urgent és l’exigència fiscal, que obliga a presentar el model 347 a aquelles entitats que:

  1. Tinguin compres realitzades en un mateix proveïdor, durant l’exercici de l’any 2014, i que hagin superat l’import de 3.005,06 € (iva inclòs).
  2. Una altra operació que s’ha d’incloure a la declaració són les subvencionso convenis rebuts, que superin aquest llindar (3.005,06 €)

Tingueu en compte que cal desglossar els imports per trimestres. És obligatori presentar-ho per internet, per tant, no es pot complimentar utilitzant un model pre-imprès. Us adjuntem una Guia pràctica on s’explica pas a pas com omplir aquest document i com processar-lo. El termini de presentació acaba el proper 2 de març. Aquelles entitats que hagin de presentar la declaració i no disposin de signatura electrònica, hauran de dirigir-se a un gestor que pugui fer tràmits amb Hisenda per encàrrecs d’altres. A partir d’ara, a través d’aquest Portal d’entitats us anirem informant sobre aquelles xerrades informatives que es facin a la nostra comarca, per tractar aquest tema fiscal, comptable i laboral de les entitats i associacions.   Per altra banda ja us avencem  que el dia 16 de març a les 19.30 h hi haurà la xerrada “Novetats fiscals, laborals i comptables per a les entitats sense finalitats de lucre” a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu. També estem  preparant, dins del pla de formació 2015, unes accions formatives per treballar d’una manera molt més concreta i detallada aquells punts que us afectin plenament  a cada una de les entitats.

Guia pràctica en PDF

Xerrada Diputació 19 de febrer de 2015