Arxius

Associació Animalista de Manlleu

L'Associació Animalista de Manlleu (AAM) està formada per persones de Manlleu i dels voltants, que lluiten pel benestar dels animals a través de les següents accions: Esterilització de gats i gates de carrer: campanya CER (captura, esterilització, retorn). Manteniment i alimentació de gats i gates de les colònies. Per fer diners, recollim taps de plàstic i els venem. Amb els diners que rebem, alimentem les colònies de gats per tal de poder atrapar els gats i portar-los a la clínica veterinària per ser esterilitzats. Portem un refugi de gats adults que estan en adopció. Intermediaris en la gestió de reconducció d'animals perduts o abandonats. Oposició a la utilització d'animals en festes i espectacles, per mitjà de campanyes de protesta, manifestacions, recollida de signatures, etc. Xerrades pedagògiques a les escoles. Mediació i consells en casos de veïns que tenen queixes per qüestions relacionades amb animals. Més informació: https://www.instagram.com/assanimalistamanlleu/ www.teaming.net/associacioanimalistademanlleu

Alta Cortada 1 (08560)
https://www.facebook.com/animalistesdemanlleu/

Associació de Donants de Sang d’Osona. Delegació a Manlleu

La Federació Catalana de Donants de Sang neix amb vocació d’aglutinar, fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a Catalunya. La Funció Social de la Federació, igual que la de les altres entitats amb aquests mateixos fins, és divulgar, fomentar i orientar el comportament de la societat per assolir una conscienciació ètica i responsable que doni resposta a l'enorme i esperançador repte que aquests avenços científics permeten. La Federació Catalana de Donants de Sang col·labora amb el Departament de Salut, amb el Banc de Sang i Teixits i amb tots els Organismes i Entitats relacionats amb la Transfusió Sanguínia, tan a nivell nacional com internacional.

Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 - 3ª (08500)
http://www.donantsdesang.cat/mapa-associacions

Associació de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals talcomsom

A- Creació i recolzament de les condicions que permetin la plena realització i acceptació personal de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, així com de la seva integració i participació social en temes d'igualtat amb persones heterosexuals. B- Sensibilització de persones heterosexuals vers el món homosexual, així com ajuda a persones heterosexuals amb problemes de convivència amb persones homosexuals. C- Creació de l'ajuda necessària per la defensa dels drets de les persones homosexuals, i d'un estatus d'igultat social i legal en relació a les persones heterosexuals. D- Divulgació a totes aquelles persones interessades, de tots els esdeveniments i notícies relacionades amb el món homosexual, així com de productes i serveis culturals que estiguin vinculats amb el fet homosexual. E- Creació d'espais lúdics, culturals i socials en què els gais i lesbianes puguin comportar-se amb total normalitat, sense ser objecte de discriminació per causa de la seva orientació sexual. En queda exclòs tot ànim de lucre.

C. St. Francesc, 73-81 1r 2a

Associació de solidaritat de Manlleu

L'associació treballa per: ajudar les persones que es troben en situació precària, col·laborar amb les instutucions i entitats relacionades amb l'atenció a les persones, afavorir la cohesió social, promoure l'apropament entre els dieferents col·lectius de la ciutat, participant en les diferents activitats socioculturals i afavorir la convivència a través del diàleg.

Plaça Sant Antoni, 3 (08560)

Associació Maresmon

Maresmon és una associació sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones. Actualment treballa en projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i programes de formació laboral.

Plaça dalt Vila http://www.maresmon.org/

Associació Pinkmama Gorros con Superpoder

Els objectius de l'entitat són promoure activitats, accions, recursos i productes encaminats a fer costat a dones afectades per càncer de mama. Facilitar un entorn d'empatia per acompanyar i resoldre dubtes i incerteses en el procés en què es troben immerses. Aquest suport també es fa extensible a aquelles persones, adultes o infants, que requereixin recursos i elements entorn a la pèrdua de cabell com a conseqüència d'algun procés mèdic.

Voltregà, 7. (08560)
http://www.pinkmama.org

Associació Vetllada de cuina solidària

Som una iniciativa altruista del grup de Cuiners Solidaris d’Osona, nascuda el 2012. El plantejament és senzill: un equip de restauradors de primer nivell de la comarca s'organitza per tal de preparar un sopar de tapes per una donació de 35 euros. Tots els beneficis que se n'obtenen es destinen a un o més projectes d'entitats socials del territori que lluitin contra l'exclusió i ajudin els que més ho necessiten. La iniciativa, totalment desinteressada, va néixer en els anys més crus de la crisi, amb l'únic objectiu de contribuir a pal·liar els efectes més devastadors que el sotrac econòmic havia provocat en les persones vulnerables. Per això, el jurat de la Vetllada obre cada any un concurs al qual es poden presentar totes les entitats socials que ho vulguin. Els organitzadors avaluen els projectes i en seleccionen un o més, bo i tenint en compte diversos criteris, com el número de persones beneficiàries o l'impacte positiu que pugui tenir en el conjunt del teixit social.

Passeig de Sant Joan, 36, 5è, 1a (08560)

Caritas Interparroquial Manlleu

Càritas és present a Malleu des dels anys 80 a través dels grups organitzats a les tres parròquies: Càritas Gràcia, Càritas Santa Maria i Càritas Sant Pau, donant resposta a les necessitats més urgents de cada barri. És a partir del 2007, i després d’un treball i d’una necessitat compartida, que a Manlleu es constitueix la Càritas Interparroquial amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de tot el municipi, ubicant la seu als locals de Sant Pau, al bell mig del barri de l’Erm.

Carrer Madiroles, núm. 3 Manlleu (08560)
www.caritasmanlleu.wixsite.com/caritas

Fundació Privada Pau i Solidaritat

La Fundació Pau i Solidaritat és l'instrument de CCOO de Catalunya per fer cooperació internacional i sensibilitzar els treballadors i treballadores del nostre país. Adoptem la forma d’ONG per al desenvolupament i disposem de l’estructura federativa i territorial de CCOO amb responsables i grups de treball arreu de Catalunya.

Plaça Lluís Companys, 3 baixos (08500)
www.ccoo.cat/cooperacio