Arxius

AMPA Escola La Salle

L’AMPA de LA SALLE Manlleu, és l’associació de pares i mares d’alumnes de l’escola, sense ànim de lucre, que participa en tots aquells aspectes relacionats amb l’educació dels nostres fills i filles, per aconseguir, conjuntament amb l’equip de mestres, un ensenyament de qualitat.

Enric Delaris 58 http://www.lasallemanlleu.cat/

AMPA Escola Puig-Agut

Entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i les mares de l’escola. Està reconeguda legalment en el Registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i les noies. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

Pintor Guàrdia, 12 (08560)
http://www.xtec.cat/ceip-puig-agut-manlleu/

Associació de solidaritat de Manlleu

L'associació treballa per: ajudar les persones que es troben en situació precària, col·laborar amb les instutucions i entitats relacionades amb l'atenció a les persones, afavorir la cohesió social, promoure l'apropament entre els dieferents col·lectius de la ciutat, participant en les diferents activitats socioculturals i afavorir la convivència a través del diàleg.

Plaça Sant Antoni, 3 (08560)

Associació Mares Món

Maresmon és una associació sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones. Actualment treballa en projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i programes de formació laboral.

http://www.maresmon.org/

Club Esportiu Futbol Sala Manlleu 2015

El club UE L’ERM MANLLEU FS amb dedicació plena al futbol sala va ser fundat el 1995. L'any de fundació tots els fundadors i jugadors eren de Manlleu, provenint de varis equips, però en molta experiència amb el futbol-sala, la majoria ja havien jugat en moltes competicions, provincials i inclòs Nacionals. Es va començar a jugar en la primera divisió de Barcelona i en uns quants anys i amb molt esforç s’ha consegit arribar a Nacional B ara (Tercera diviso), que dan campions de territorial Catalana. La U.E. L’Erm Manlleu .FS a transcendit del Barri de L’Erm a pràcticament tota la comarca, passant a ser junt a un històric com es A.E. Centelles, un equip de refèrencia del Futbol Sala comarcal, i com no de la nostra Vila.

Passeig del Ter s/n (08560)

Grup de Defensa del Ter

El Grup de Defensa del Ter (GDT) va néixer l’any 1989 amb l’objectiu de recuperar la vida i l’entorn de la Conca del Ter. A partir de l’interès pel riu i de la preocupació per totes les problemàtiques que hi fan referència, el GDT ha ampliat l’àmbit de la seva actuació a multitud de temes relacionats amb el medi ambient. Actualment podem dir que el seu àmbit d’actuació territorial va més enllà de la Conca del Ter.

Carrer de la Font, 12 (08560)
http://gdter.org