Xerrada-Col·loqui: “Les finances ètiques”

Entrada compartida per Portal d’entitats

eticaActe emmarcat en el projecte de dinamització i suport a l’economia social i solidària.

L’objectiu d’aquesta xerrada és donar a conèixer què s’entén per finances ètiques, quines perspectives de futur presenten i quins valors hi ha associats a les mateixes. Algunes de les entitats de finances ètiques més representatives de casa nostra, explicaran com funcionen i quins tipus de projectes han finançat o es plantejarien finançar.
Al final de l’acte hi haurà un torn obert de preguntes per què els assistents puguin participar activament del debat.
Intervindran a l’acte:
Jordi Marí – president de FETS. FETS – Finançament Ètic i Solidari és una associació de segon nivell que agrupa entitats catalanes del Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària, que volen promoure el finançament ètic i solidari al nostre país. Des de la seva creació l’any 1999, FETS treballa per anar visualitzant que la banca ètica va més enllà d’una idea o d’un etern projecte i que és quelcom tangible i real.

Elisabet Duocastella – responsable del GIT Catalunya Transversal de FIARE BANCA ÈTICA. FIARE és una entitat que vol ser una eina al servei de la transformació social a través del finançament de projectes de l’economia social i solidària i la promoció d’una cultura de la intermediació financera, sota els principis de la transparència, la participació, la democràcia i el crèdit com a dret.

Dani Carrasco – soci i treballador de COOP57. COOP57 és una cooperativa de serveis que destina els seus recursos a donar préstecs a projectes d’economia social que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i promoguin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.

L’assistència a l’acte és lliure i no cal confirmació.

Lloc: local social Ateneu. Carrer Enric Delaris, 59

Organitza: Ajuntament de Manlleu-OPE-Empresa


Data inici: 02/02/2016

Data fi: 02/02/2016