Associació de Donants de Sang d’Osona. Delegació a Manlleu

Associació de Donants de Sang d’Osona. Delegació a Manlleu

La Federació Catalana de Donants de Sang neix amb vocació d’aglutinar, fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a Catalunya. La Funció Social de la Federació, igual que la de les altres entitats amb aquests mateixos fins, és divulgar, fomentar i orientar el comportament de la societat per assolir una conscienciació ètica i responsable que doni resposta a l'enorme i esperançador repte que aquests avenços científics permeten. La Federació Catalana de Donants de Sang col·labora amb el Departament de Salut, amb el Banc de Sang i Teixits i amb tots els Organismes i Entitats relacionats amb la Transfusió Sanguínia, tan a nivell nacional com internacional.

Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 - 3ª (08500)
http://www.donantsdesang.cat/mapa-associacions

Associació Pinkmama Gorros con Superpoder

Associació Pinkmama Gorros con Superpoder

Els objectius de l'entitat són promoure activitats, accions, recursos i productes encaminats a fer costat a dones afectades per càncer de mama. Facilitar un entorn d'empatia per acompanyar i resoldre dubtes i incerteses en el procés en què es troben immerses. Aquest suport també es fa extensible a aquelles persones, adultes o infants, que requereixin recursos i elements entorn a la pèrdua de cabell com a conseqüència d'algun procés mèdic.

voltregà, 7 (08560)
http://www.pinkmama.es

Càritas Manlleu

Càritas Manlleu

Càritas és present a Malleu des dels anys 80 a través dels grups organitzats a les tres parròquies: Càritas Gràcia, Càritas Santa Maria i Càritas Sant Pau, donant resposta a les necessitats més urgents de cada barri. És a partir del 2007, i després d’un treball i d’una necessitat compartida, que a Manlleu es constitueix la Càritas Interparroquial amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de tot el municipi, ubicant la seu als locals de Sant Pau, al bell mig del barri de l’Erm.

Carrer Madiroles,1 (08560)
https://caritasmanlleu.wordpress.com/

La Lliga de la llet de Catalunya

La Lliga de la llet de Catalunya

La Lliga de la Llet de Catalunya (LLLC) és una associació constituïda legalment, que agrupa les monitores d’alletament catalanes acreditades per La Leche League International (LLLI). La nostra missió consisteix en ajudar a les mares de tot el món a alletar per mitjà de l'ajuda, el suport, la informació i la formació mare a mare, així com promoure una millor entesa de la lactància com a element important en el desenvolupament sà del nadó i de la mare.

http://www.lalligadelallet.com/?page_id=805

Osona Contra el Càncer

Osona Contra el Càncer

Osona contra el Càncer és una associació fundada l’abril de 1998 per ajudar les persones afectades de càncer i els seus familiars. I també impulsa la prevenció, la formació i la recerca sobre la malaltia.

Dr. Junyent, 3 (08500)
http://osonacontracancer.cat/